V NOVI KOPALNICI LAHKO UŽIVATE ŽE OD 3000€ NAPREJ!

Želite obnoviti kopalnico ali stanovanje?

Ste pred težko odločitvijo, kako začeti, katerega mojstra poklicati? Vodovodnega inštalaterja, zidarja, pečarja,mojstra za Knauf ali soboslikarja, morda tudi električarja, toda kateri naj bo prvi?

Prenova stanovanja je vse prej kot enostavno opravilo. Že sama odločitev za prenovo je težka. Potrebnih je cel kup priprav. Kupiti je potrebno sanitarno keramiko, ploščice in še marsikaj. Potem pa iščemo mojstre.Groza!

Ko ima čas vodovodni inštalater, ni pečarja in obratno. Ko uspemo uskladiti oba mojstra, ugotovimo, da potrebujemo še zidarja, montažerja knauf sistemov, pleskarja in seveda smo pozabili na električarja.Ob vsem tem pa se še bliža dopust, šola, izlet, mi pa obtičimo sredi priprav za prenovo.Vse te skrbi so zdaj odveč!
Pokličite naše podjetje. Z enim klicem boste dobili vse mojstre. GP Popaj organizira celovito storitev, ki je potrebna za adaptacijo stanovanja ali obnovo kopalnice. Z enim klicem boste rešili vse svoje skrbi. V novi kopalnici boste lahko uživali že po 10-ih dneh. Na podlagi ogleda stanovanja in vaših želja vam GP Popaj izstavi predračun.Dogovorite se za termin začetka prenove.

Podjetje GP Popaj vam bo pri prenovi vašega stanovanja ali sanacij kopalnice pomagalo prihraniti čas in denar, izognili pa se boste tudi slabi volji zaradi iskanja, naročanja in usklajevanja mojstrov. Dela so opravljena strokovno, korektno in z materiali po vaših željah.

Pokličite nas na 041 719-188 in z veseljem Vam bomo pomagali


Povejte še drugim za nas


Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Sledite Nam


Adaptacije,Obnove

kopalnica

Adaptacija kopalnic,obnova stanovanj,poslovni prostori. Obnovimo vam vašo spalnico, kuhinjo,dnevno sobo,kopalnico ter ostale stanovanjske prostore. Izdelamo vam predelne stene, polaganje talnih oblog,spuščeni stropovi,stenske obloge,knauf.

Vodovodne inštalacije

instalacije

Nudimo vam elektro inštalacije, inštalacije za vodovod,kanalizacijo, inštalacije za centralno ogrevanje in prezračevanje, inštalacije klima naprav in termoregulacij.